За нас

Home  / За нас

 

Фирма Мак ООД е европейски производител на широка гама от домашни потреби и аксесоари за ресторантьорството, хотелиерството и дома. Продуктите ни са произведени от неръждаема стомана, пластмаса и меламин. Нашите клиенти са вдъхновението да произвеждаме над 200 артикула с високо качество, модерен дизайн,  в различни цветове и авангардни опаковки.

 Производствената база на Мак ООД е в България, на около 20 километра от София. Мак ООД е съвременно оборудвана,  с капацитет да удовлетвори високите изисквания на клиентите във възможно най-кратки срокове за изпълнение на поръчките. Много от партньорите ни  доверяват производството си на собствени артикули. Това е възможно, защото разполагаме с необходимия капацитет започващ от продуктовия дизайн, преминаващ през конструирането и изработването на матрици и инструменти, производственя цикъл и различните възможности за пакетиране.

 Повече от 25 години продуктите на фирмата присъстват практически във всеки дом, ресторант и хотел в страната. Изделията на фирмата се продават успешно и в повече от 20 страни по целия свят чрез нашите клиенти и партньори.

  Всички европейски изисквания стриктно се прилагат на всеки етап от производствения цикъл. Мак ООД е сертифицирана по ISO 9001. Също така фирмата успешно премина и социален одит BSCI с възможно най-високо ниво-A. Мак ООД е и единственият европейски производител, сертифициран съгласно Директива 2014/32/EU за производство на материални мерки за вместимост за пресипване до връх.

 Вече над 15 години Мак ООД представя своите продукти със собствен щанд на най-голямото изложение за потребителски стоки Амбиенте във Франкфурт.

 Посветен на високите изисквания на клиентите и партньорите си , екипът на Мак ООД уверено разраства потенциала на производтсвената си база и се утвърждава като предпочитан и надежден партньор в света на новите изделия и технологии.